A complex hookbait Dip

2016. Április 02.
<< Vissza a témákhoz

Bizonyára sokan készültök már a szezon, vásárolgattok, nézelődtök. Hagy hívjam fel a figyelmetek egy számomra nagyon fontos kiegészítőre, mégpedig a dippekre!

A BigCarpBaits Complex dippjeit már ezer éve használom, még azelőtt nagy kedvencem volt ez a termék hogy partner kapcsolatba kerültem volna a céggel. Ennek csakis az az oka, hogy számomra ez a legjobb minőség amit a piacon megtalálok. Tartalmaz minden olyan fontos összetevőt ami attraktívvá teszi a pontyok számára, és ezek hideg és meleg vizekben is jól tudnak működni. 
Használni két féle képpen szoktam, vagy egy gyors mártás bedobás előtt, vagy pedig egy apró trükköt vetek be. A használt bojlit a hozzá ízben passzoló dippbe áztatom be egy kis üres tégelyben, például egy üres popupos dobozban. Telerakom a dobozt, ráöntök egy kis dippet és összerázom. Nem kell benne álnia, éppen elég ha rázás után egy vastag bevonat kerül a bojlikra, ha beszívta, pótlom.
Ez felfrissíti az esetlegesen otthon keményre szárított bojlit is, és mivel az aromák és amino összetevők egyeznek a bojliban használtakkal, nagyon jól előhozza bojlink karakterét.
Ajánlom minden féle helyzetre, nincs olyan pont ami nem szeretné ezt az ízesített folyékony adalékot.


Írta és fényképezte : Máté Szabolcs

 

 

 

Hírlevél

Ingyenes horgász tippek és trükkökért iratkozz fel most, hogy mindig naprakész legyél...