Fluoro Essence Optic Liquid Dip

2016. Április 14.
<< Vissza a témákhoz

Mindenkinek van kedvenc csalija, Szabolcsnak több is. Most a Fluore Essence dippről írt nekünk egy nem is akármilyen fogással fűszerezve.

Most a Fluo dippről írnék nektek, ami szintén nagy kedvencem a BigCarpBaits liquid kiegészítői közül. A Complex dipphez hasonlóan egy nagyon jó minőségű, rendkívül hatékony folyékony kiegészítőről beszélünk.
Kimagaslóan hatékony a nappali órákban, hiszen ízesítésén túl a Fluo festékanyagot is felvisszük vele csalinkra, ami az UV fény hatására rendkívül látványos felhőt képez a csali körül, szinte világít.

Akkor részesítem ezt előnyben amikor esetleg nagyobb mennyiségű etetést végeztem, és a beetetett szemek közül szeretném kiemelni a csalimat, így az esetlegesen kevésbé aktívan táplákozó, vonuló halak figyelmét is felkelti ha más nemis, de a Fluo dippel kezelt horogcsali.
Ezt is kétféle képpen használom, első módszer hogy előre áztatom a csalizásra szánt szemeket ahogy a Complex Dippnél, másik módszer pedig hogy csak mártogatom, és a Fluoro Essence Optic Powder Dip segitségével egy fluo bevonatot képzek a csalira. Az első módszerrel egy gyorsabb leoldódást, a második módszerrel akár több órás hatást is elérhetünk. Kiválóan alkalmazható nyári nagy melegben ZIG-Rigezéshez, kiegészítve a literes Fluo Liquiddel spombbal.

Sok sikert mindenkinek, nyári pecákra ne hagyjátok otthon ezt a termket.

Írta és fényképezte : Máté Szabolcs
 

 

 

 

Hírlevél

Ingyenes horgász tippek és trükkökért iratkozz fel most, hogy mindig naprakész legyél...