Big Carp Baits a Pontyshow-n!

2014. Augusztus 11.
<< Vissza a témákhoz

Big Carp Baits életében eljött egy fordulópont és egy arculatváltással egy új Big Carp Baits-el köszöni meg nektek az elmúlt több mint tíz évet.

 A Big Carp Baits életében eljött egy fordulópont és egy arculatváltással egy új Big Carp Baits-el köszöni meg nektek az elmúlt több mint tíz  évet. A Hatodik Pontyshow  egy különleges alkalom, éppen ezért időzítjük erre az időpontra a „meglepetéseket”!
 A régi jól bevált termékek mellett találkozhattok a jövő évben forgalomba kerülő újdonságokkal, és egy olyan új dologgal, ami egyedülálló  lesz a pontyhorgászat  piacán…… a neve UNDERGROUND!

A Big Carp Baits Underground nem csak egy új, prémiumkategóriás termékeket magába foglaló csali család, hanem egy valódi életérzés. Ezekkel a termékekkel és kiegészítőkkel egy új pontyhorgász RÉTEG-et szeretnénk kialakítani, egy olyan dolgot létrehozni, ahol nem a kifogott hal súlya, mennyisége, vagy az számít melyik „divat csalival” fogtuk meg a halat. Itt csak az életérzés számít majd. A termékek is úgy lettek megálmodva-kialakítva, hogy ne legyen keretek közé szorítva a horgászatunk, hanem a saját fantáziánk szerint alakíthassuk csalinkat a horgászathoz.

És hogy mindez hogyan is fog kinézni? Gyertek el a Pontyshow-ra ahol mindenre fény derül.

És most a Big carp Baits és a Pontyshow összefogásának köszönhetően, mindenki aki kilátogat a Hatodik Pontyshow-ra egy meglepetésben részesül…….és hogy mi is lesz ez a meglepetés? Nézzétek a Big Carp Baits és a Pontyshow weboldalát és a Facebook-ot mert ott minden kiderül!


Kezdődjön a visszaszámlálás - Kezdődjön a show!
 

 

 

 

Hírlevél

Ingyenes horgász tippek és trükkökért iratkozz fel most, hogy mindig naprakész legyél...