Big Carp - Big Catch

A vásárolóink sikere mindig is alappillére volt üzletpolitikánknak, így a legnagyobb elismerés számunkra egy jól elkészített fotó a termékeink által fogott halakról. Ezért létrehoztuk a „Big Carp – Big Catch” akciót, amivel szeretnénk nektek viszonozni a termékeinkbe fektetett bizalmatokat.
Az akció lényegében egy időszakos 15%-os, 2 hónapos webshop-os kedvezmény, és ezt magával a „Big Carp – Big Catch” kell azonosítani. Ahhoz hogy részese lehess az akciónak, nem kell mást tenned, mint a regisztrált profiloldalon feltölteni fogásaidat. Az admin által minden feltöltött fogás elbírálásra kerül, és a reprezentatív értékű képeket az akció keretein belül díjazzuk. ( A hal súlya nem számít)
Hogyan értesülhetsz, hogy jogosult vagy a „Big Carp – Big Catch” kedvezményre? A válasz nagyon egyszerű, mivel a kedvezményhez egy kiemelt hely is jut számodra a weboldalunkon a „fogásaitok” menüpont alatt.

A kedvezmény természetesen meghosszabbítható, ha az akciós időd lejárta után új képeket töltesz fel a profil oldaladra, és köztük található egy példa értékű fotó.
Sok sikert kívánunk.
Team Big Carp 

 

 

 

Hírlevél

Ingyenes horgász tippek és trükkökért iratkozz fel most, hogy mindig naprakész legyél...