Termékeinkkel kapcsolatos kérdések.

<< Vissza a témákhoz

Tegyétek fel termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseiteket, teszthorgászaink válaszolnak.

Teszthorgászaink elsőkézből adhatnak nektek tanácsokat, termékeink felhasználásával kapcsolatban. A helyes felhasználás kulcsfontosságú egy termék használatánál, tehát ha bizonytalanok vagytok, nyugodtan forduljatok hozzán bizalommal, a TeamBigCarp tagjai válaszolnak kérdéseitekre.

 

Pápay Gergely
4 évvel ezelőtt
Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Match-Feeder pellet combo dobozt hogyan kell összekeverni? Azaz valami használati útmutatót hozzá hogy csak összekeverem a benne lévő anyagokat és kész? Vagy kell bele víz is?
Kerestem youtube-on is videót hozzá de ehhez nem találtam semmit se.

Üdv,
Gergő
sárközi zsolt
4 évvel ezelőtt
Sziasztok!A kérdésem annyi lenne,hogy felmelegedő vizek horgászatára milyen csalit javasoltok a termékeitek közül?a horgászat időtartama kb egy nap.Amennyiben lehet boilie legyen,vagy esetleg pellet.
Gyussz
5 évvel ezelőtt
Pár terméket nem találok a webshopban Pl.fluore essence optik dip Por formában stb..
Vitéz Zoltán
5 évvel ezelőtt
Szia! Köszönöm hogy szóltál, fent volt csak valamiért amikor importálták a webshopot, beragadt a termék, de megcsináltam, már rendelhető! Sok sikert kívánunk.
bermuda633
5 évvel ezelőtt
Szia!Nekem csak annyi lenne a kérdésem,hogy a már beárazott termékeknek nagy részét nem lehet rendelni ezeket a termékeket töröltétek a palettáról vagy ezek is csak beragadtak?
Hírlevél

Ingyenes horgász tippek és trükkökért iratkozz fel most, hogy mindig naprakész legyél...