VI. Országos Pontyfogó Bajnokság 2015

2015. Április 13.
<< Vissza a témákhoz

VI. Országos Pontyfogó Bajnokság 2015 - átfogó szabályzata.

VI. Országos Pontyfogó Bajnokság 2015

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

Az országos versenyszabályzat értelmében az egyéni és csapatbajnokságok nyílt, egyéni nevezéses versenyek, melyekre az a horgász jelentkezhet, aki a MOHOSZ által meghatározott versenyengedéllyel (SIR-kártya) és horgászatra jogosító okmányokkal rendelkezik, a MOHOSZ tagszövetségeihez tartozó valamely horgászegyesület tagja, s ezt horgászigazolvánnyal, benne Tagsági lapbélyeggel igazolja. A nevezett horgászversenyző a bajnokságon csak akkor indulhat, ha a regisztráció során bemutatja az érvényes versenyengedély kártyáját (SIR) és a horgászigazolványát, bármelyik igazolvány hiányában a versenyző nem indulhat a bajnokságon.
 
A megadott nevezési határidők lejárta után az OVHB nevezést nem fogad el. Érvényes az a nevezés, melynek a postai bélyegzési dátuma, az e-mail kelte, a nevezési határidő lejárta előtti. A nevezéseket írásban kérjük megerősíteni, az ovhb@mohosz.hu e-mail címre vagy a 06-1-248-2592-es faxszámra küldve: az OVHB csak úgy tudja a nevezéseket elfogadni, ha az írásos nevezés tartalmazza a jelentkező versenyengedélyének számát! Az országos bajnokságok lebonyolítása az érvényben lévő országos versenyszabályzat szerint történik. Ez megtalálható az OVHB honlapján (www.ovhb.hu).
 
ORSZÁGOS PONTYFOGÓ BAJNOKSÁG
 
A MOHOSZ Elnökségének megbízásából az Országos Versenyhorgász Bizottság meghirdeti a 2015.évi, VII. Országos Pontyfogó Bajnokságot. A bajnokságot a Horgász Egyesületek Somogy-megyei Szövetsége bonyolítja le három fordulóban.
 
Helyszín: Kaposvár, Deseda-víztározó

1. forduló:          2015. május 07-10.
2. forduló:          2015. június 18-21.
3. forduló:          2015. július 09-12.
 
A fordulók időtartama 72 óra! Minden forduló a kiírásban szereplő első nap 12.00 órakor kezdődik és a kiírásban szereplő utolsó nap 12.00 óráig tart.
 
A nevezés és befizetés határideje: 2015. április 15.
 
A bajnokság minimum 10 szabályszerűen nevezett páros részvételével kerül megrendezésre. Amennyiben a bajnokságot az indulók ennél kisebb létszáma miatt nem lehet megrendezni, akkor, és csak abban az esetben, a MOHOSZ-OVHB a nevezési díjat visszautalja.
 
Nevezési díj: a három fordulóra összesen 70.000 Ft/ páros. A nevezési díjat a MOHOSZ címére (Bp. 1124 Korompai u. 17.) kell befizetni postai utalványon vagy átutalással a MOHOSZ számlaszámára: OTP Bank: 11707024-22102320-00000000.
 
A nevezési díj magába foglalja a szervezéssel, pályarendezéssel, díjazással kapcsolatos kiadásokat, valamint a versenypályák igénybevételének költségeit. Edzésnapokon a versenyzőknek kell gondoskodniuk a napijegyek megváltásáról. A névvel és címmel ellátott postautalványon, illetve az átutalás közleményében feltétlenül kérjük feltüntetni: VII. Országos Pontyfogó Bajnokság. (Számláról történő utalásnál a közleményben kérjük feltüntetni a befizető nevét és pontos címét is!) A nevezést írásban kérjük megerősíteni, az ovhb@mohosz.hu e-mail címre vagy a 061-248-2592-es faxszámra küldve: az OVHB csak úgy tudja a nevezéseket elfogadni, ha az írásos nevezés tartalmazza a versenyzők versenyengedély kártyájának (SIR) számát! Az OVHB nem fogad el határidőn túl érkező, vagy helyszíni nevezést.
 
A páros és azon belül a két versenyző nevét, telefonszámát és e-mail címét kérjük a fenti határidőig a MOHOSZ részére, az ovhb@mohosz.hu e-mail címre vagy a 06-1/248-2592-es faxszámra vagy levélben a MOHOSZ címére küldeni (Bp.1124 Korompai u.17.). A vonatkozó szabályokról és a verseny részletes programjáról a nevezők a www.ovhb.hu weboldalon tájékozódhatnak!

 

 

 

Hírlevél

Ingyenes horgász tippek és trükkökért iratkozz fel most, hogy mindig naprakész legyél...